Al meer dan 45 jaar

 Kwaliteit, Flexibiliteit en Vakmanschap

Fabrikant van RVS aanrechtbladen en werk-/spoeltafels, tevens alle plaat en constructiewerk tbv bouw, horeca, ziekenhuizen, etc.

Bedrijfsprofiel Jongeneel Roestvrijstaal BV

 Jongeneel Roestvrijstaal BV is specialist in RVS maatwerk sinds 1967. Wat begon als een klein bedrijf in een schuur onder de naam Fer-Inox is vandaag de dag uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf binnen de roestvrijstaal verwerkende branche.

Historische gebeurtenissen

  • 1967 oprichting vestiging aan de Rottekade te Bergschenhoek
  • 1970 verhuizing naar pand aan de Bovendijk te Rotterdam
  • 1970 verandering naam W. Jongeneel NV
  • 1972 - heden verhuizing pand industrieweg te Berkel en Rodenrijs
  • 1975 - heden verandering naam W. Jongeneel Roestvrijstaal BV

Groei

Door de groei van het bedrijf werd er in 1970 grond aangekocht aan de industrieweg te Berkel en Rodenrijs. Hier werd al snel een start gemaakt aan de bouw van ons eigen pand. Inmiddels groeide het bedrijf uit tot een team van vaste medewerkers die dagelijks bezig waren met het vervaardigen van RVS producten. Om de groei binnen het bedrijf goed te begeleiden ontwikkelden we een eigen productieproces. Met gekwalificeerd personeel voorzien wij de markt inmiddels al bijna 50 jaar van passend maatwerk.

Machinepark

In 2012 is er geïnvesteerd in nieuwe machines. Jongeneel RVS beschikt sindsdien over een nieuwe kantpers van 6,2 meter.

Ons werkterrein is omvangrijk en kenmerkt zich door kwalitatieve producten. Met onze machines zijn wij in staat om zowel enkelstuks maatwerk als kleine serieproducties te leveren.

Productie van A tot Z

Door onze kennis en vele jaren ervaring zit onze kracht in het leveren van hoge kwaliteit, snelle levertijden en concurrerende prijzen. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek om uw wensen en onze mogelijkheden in kaart te brengen. In overleg met u ontwerpen en produceren we het product in eigen huis.

 

Adresgegevens

Jongeneel Roestvrijstaal BV

Industrieweg 86
2651 BD Berkel en Rodenrijs
Nederland

Telefoon: 010 - 5114577
Fax : 010 - 5118520

Nieuws

Wij beschikken over een kantbank van ruim 6 meter!