Al meer dan 45 jaar

 Kwaliteit, Flexibiliteit en Vakmanschap

Fabrikant van RVS aanrechtbladen en werk-/spoeltafels, tevens alle plaat en constructiewerk tbv bouw, horeca, ziekenhuizen, etc.

Welkom op de website van Jongeneel Roestvrijstaal BV

Jongeneel Roestvrijstaal BV is een veelzijdige producent binnen de RVS verwerkende branche. Met bijna 50 jaar ervaring kunnen wij ons een ware specialist noemen. Of het nu gaat om enkelstuks of een kleine serieproductie, wij maken van een ontwerp een passend eindproduct dat voldoet aan uw wensen. De kracht van onze onderneming is dat wij alle producten in eigen beheer produceren. Hierbij streven wij altijd naar een hoge kwaliteit, snelle levertijden en concurrerende prijzen.

Bij Jongeneel RVS kunnen er een groot aantal bewerkingen worden toegepast. Veel voorkomende producten zijn:

  • RVS aanrechtbladen
  • RVS spoeltafels
  • RVS werktafels
  • RVS aan-/afvoertafels

(klik hier voor een volledig overzicht van onze producten)

Dankzij onze ruime voorraad RVS plaat, koker en spoelbakken kunnen wij u met korte levertijden van uw producten voorzien.

Een diversiteit aan geavanceerde machines, in combinatie met gedegen vakmanschap zorgt ervoor dat Jongeneel RVS kan inspelen op de wensen van de klant.
Snelle levertijd, professionaliteit, kwaliteit en concurrerende prijzen vindt u terug binnen onze werkwijze. Hiermee hebben wij door de jaren heen een bekende naam opgebouwd binnen onze branche.

Op onze website vindt u informatie over ons bedrijf. Lees meer over de historie, de productiemogelijkheden en het maatwerk dat wij kunnen leveren. Heeft u interesse? Neemt u gerust contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen betekenen.

In iedere bedrijfstak zijn er wel oplossingen en producten van RVS te vinden. Wij leveren dan ook aan diverse branches zoals bijvoorbeeld; ziekenhuizen, grootkeukenbranche, horeca, scheepsbouw/offshore, interieurbouw, tuinbouw, bouw, industrie, installatiebranche en particulieren (meubels en keukens).

Adresgegevens

Jongeneel Roestvrijstaal BV

Industrieweg 86
2651 BD Berkel en Rodenrijs
Nederland

Telefoon: 010 - 5114577
Fax : 010 - 5118520

Nieuws

Wij beschikken over een kantbank van ruim 6 meter!