Al meer dan 45 jaar

 Kwaliteit, Flexibiliteit en Vakmanschap

Fabrikant van RVS aanrechtbladen en werk-/spoeltafels, tevens alle plaat en constructiewerk tbv bouw, horeca, ziekenhuizen, etc.

Producten van Jongeneel Roestvrijstaal BV

RVS is een kwalitatief hoogwaardig materiaal, welke in zeer diverse producten en branches toe te passen is. Het materiaal is o.a. zeer hygiënisch, heeft een tijdloze uitstraling en is zeer duurzaam.

Met behulp van diverse productietechnieken kunnen wij de volgende producten op maat fabriceren:

Naast bovenstaande RVS producten zijn er nog tal van andere producten mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Gehele proces

Jongeneel Roestvrijstaal BV is vanaf ontwerp tot eindproduct gespecialiseerd in het produceren van bovenstaande producten. Graag staan wij voor u klaar om u bij te staan bij de ontwikkeling. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het. Jongeneel RVS maakt producten van RVS op maat in elke gewenste vorm. Hierbij maken we gebruik van verschillende productietechnieken. Indien u zelf ideeën of een ontwerp heeft kunnen wij deze vertalen naar producten welke volledig aan uw wensen voldoen. Welke vorm, toepassing of afwerking u ook wenst, met behulp van onze machines, mensen en voorraad kunnen wij snel en flexibel uw RVS op maat produceren.

Waarom Jongeneel Roestvrijstaal BV?

We onderscheiden ons door goed te luisteren naar de wensen van de klant, door het gehele productieproces te verzorgen en kwaliteit te leveren binnen afgesproken tijd. De kennis en ervaring van onze vakmensen zorgen voor professioneel vakwerk.

Adresgegevens

Jongeneel Roestvrijstaal BV

Industrieweg 86
2651 BD Berkel en Rodenrijs
Nederland

Telefoon: 010 - 5114577
Fax : 010 - 5118520

Nieuws

Wij beschikken over een kantbank van ruim 6 meter!